Све категорије

За Беттерлед Лигһтинг, фокус је на квалитету.

1.Препродајна услуга

Беттерлед Лигһтинг има 10+ професионалниһ дизајнера и инжењера. Имају богато искуство у дизајну спољашњег и индустријског осветљења, као што су дизајн структуре, оптички дизајн, дизајн система за управљање топлотом и дизајн калупа.

2.У продаји услуге

Имамо много опреме за производњу и тестирање, како бисмо били сигурни да је сваки производ наше компаније поуздан, тестиран и високог квалитета, а производни објекти и капацитети су најбољи у овој области. Скоро 90% производа је добило ЦЕ ЦБ РОҺС ЕНЕЦ и друге сертификате.

Беттерлед Лигһт може да обезбеди извештај о тестирању и ИЕС датотеку клијенту, како би производи били квалификовани.

3.Услуга након продаје

Беттерлед Лигһтинг ће обрадити испоруку робе, након што купац прими, потврдићемо са купцима да ли је роба добро упакована. Ако постоји било какав проблем са производима, Беттерлед ће помоћи да се пронађе разлог и помоћи ће купцима да брзо реше проблем.

1、Услуга пре продаје

Имамо више од 10 професионалниһ дизајнера и инжењера. Наш дизајнерски тим је одличан у дизајну спољашњег и индустријског осветљења, као што су дизајн структуре, оптички дизајн, дизајн система за управљање топлотом и дизајн калупа

2、У продаји услуга

Имамо много опреме за производњу и тестирање, како бисмо били сигурни да је сваки производ наше компаније поуздан, тестиран и високог квалитета

Производни капацитети и капацитети

Опрема за тестирање

1) Оптоелектронички тест

2) Тест са сланим спрејом

3) Инструмент за контролу температуре

4) Тест отпора на уземљење

3、Услуга након продаје

Обрадићемо испоруку робе, након што купци добију, потврдити са купцима да ли је роба добро упакована. Ако постоји било какав проблем са производима, ми ћемо помоћи да пронађемо разлог и помоћи ћемо купцима да брзо реше проблем.

H6WL-4236-6074-c385-a7bb-722d

ЕНКУИРИ