Све категорије

Соларно улично светло

Почетна> Proizvodi > Соларно улично светло

Соларно улично светло

Соларне уличне лампе користе сунчеву светлост као енергију, акумулаторске батерије као енергију, а ЛЕД лампе као извор светлости. Соларне уличне лампе се могу пунити током дана и користити ноћу без сложеног и скупог полагања цевовода. Они могу произвољно подесити распоред лампи, који је сигуран, штедљив, без загађења, без ручног рада, стабилан и поуздан, штедљив, штедљив и без одржавања.

Систем се састоји од модула соларниһ ћелија (укључујући подршку), поклопца ЛЕД лампе, контролера, батерије и стуба лампе. У систему соларног напајања, перформансе батерије директно утичу на свеобуһватну цену и век трајања система. Батерија коју користи наша компанија БЕТТЕРЛЕД Лигһтинг је литијум-гвоздено-фосфатна батерија, са животним веком од 5-8 година. Соларни панел користимо полисиликонски фотонапонски соларни панел, високу фотоелектричну ефикасност конверзије, бржу брзину пуњења. Тело лампе користи алуминијум за ливење под високим притиском, веома је снажно, а такође је добро за расипање топлоте.

То је погодно за смањење димензије система; Контролер пуњења и пражњења има оптичку контролу, контролу времена, заштиту од прекомерног пуњења и заштиту од обрнутог повезивања, што је исплативо.